REGIONSAMLING 11. MAI

Funksjonell Fitness og Atletklubbene i den nordlige delen av regionen samles!

Egon og Fredrik inspirerer til nye høyder!

I går lørdag 11. mai samlet regionstrenerne Egon og Fredrik Functional Fitness-utøvere og Atletklubber fra nord i regionen til en inspirerende regionssamling. Hele 20 deltakere møtte opp, og blant dem var en 7 år gammel jente som imponerte alle med både styrke og mobilitet! Hennes gode vektløfterteknikk kan hun kanskje takke storesøster My (14 år) for, som er et stortalent i Functional Fitness. Vi håper begge to fortsetter å satse og deltar på seriestevner, regionsmesterskap, landsdelsmesterskap og NM i fremtiden! ️

Variert og engasjerende trening

Treningen over de to øktene var variert og engasjerende, og inneholdt både mobilitet, teknikk, tung styrke og olympiske løft. Deltakerne var en blanding av stortalenter i Functional Fitness og vektløfting, gamle turnere og fotballspillere, nybegynnere og foresatte.

Fellesskap og inspirasjon

Regionssamlingen var en flott mulighet for utøvere fra forskjellige klubber å møtes, trene sammen og inspirere hverandre. Det var også en god anledning til å lære av erfarne trenere og få veiledning i teknikk og treningsplanlegging.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Østlandet vektløfterregion og Functional Fitnessforbund og Atletklubbene i nord er stolte av å ha så mange engasjerte og talentfulle utøvere. Vi ser frem til å følge dem videre på reisen mot nye høyder og håper på god deltakelse fra disse klubbene på regionsmesterskapene. Vi håper også at klubbene våre legger til rette for at medlemmene i disse klubbene kan delta på seriestevner hos dem. Send gjerne invitasjon til et slik stevne til Sandra Krogh, Maren Framnes og Håkon Bekkevold.

Har du lyst til å bli med?

Er du interessert i vektløfting eller Functional Fitness og bor i Mjøsregionen? Ta kontakt med din lokale Atletklubb eller Norges Functional Fitnessforbund for mer informasjon om hvordan du kan bli med.

Sammen kan vi skape et sterkt og inkluderende miljø for alle som ønsker å trene funksjonelt og utvikle seg både fysisk og mentalt!

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik