Region- og regionslagsamling i Lørenskog

Regionstrenerne Fredrik Gyllensten og Egon Vee-Haugen

Region- og regionslagsamling hos Lørenskog Atletklubb

Lørdag 27. april ble det avholdt regionssamling hos Lørenskog Atletklubb på Påls Gym. Samlingen startet opp i ni-tiden lørdag morgen og flere entusiastiske deltakere var allerede tidlig for oppmøte.

Dagen startet med felles oppvarming for de 13 deltakerne på samlingen med litt rolige bevegelser og mobilitet, samt spenst. Deltakerne fikk også mulighet til å komme med egne oppvarmingsøvelser vi gjorde i fellesskap.

Første økt var en eksplosiv treningsøkt med styrkevarianter av rykk og støt, dette for å forberede kroppen til en tyngre økt senere og «våkne» litt. Noen satte til og med nye treningsperser i styrkevariantene. Det ble felles lunsj hvor de fleste valgte å ta en tur ut i det flotte været vi hadde fått denne dagen.

Hemen Palani, Lørenskog Atletklubb

Etter en god times lunsj var det tid for en tyngre økt, her var det tunge rykk og støt på planen. Det ble kjørt etter regionstrener Fredriks velkjente «kvalitetsmetoden» og flere løftere var oppe på vekter som ble treningsperser for enkelte, men også gode «daglig maks» av flere deltakere. Etter hvert som folk følte seg ferdige med treningen ble det en kort oppsummering fra trenerne, og de som hadde lyst til å trene mer hadde muligheten til det.

En vellykket regionssamling denne lørdagen.

Det ble tre klubber representert på samlingen, Lørenskog Atletklubb, Oslo Atletklubb og Spydeberg Atletene.

Søndag 28. april var det regionslagsamling, en samling kun for de som er plukket ut til regionslaget.

Eirik Mølmshaug, Lørenskog Atletklubb

På regionslaget er det åtte utøvere, fire av hvert kjønn, og det var totalt fem stykker fra regionslaget på samlingen. Regionslaget hadde samme program for dagen som deltakerne dagen før, bare med mulighet for tettere oppfølgning. Flere av løfterne hadde gode løft, og et par satte også nye personlige rekorder.

Marie Mossige Grythe, Spydeberg Atletene