Høstsamlingen 2017 på Gjøvik

Regionstrenerne Egon Vee-Haugen og Fredrik Kvist Gyllensten.
Fotos: Celine Mariell Bertheussen.

UNGDOMS- / REGIONSSAMLING 2017 I GJØVIK ATLETKLUBBS LOKALER
Av Fredrik Kvist Gyllensten

Lørdag 09. september og søndag 10. september 2017 arrangerte Østlandet Vektløfterregion høstsamling på Gjøvik Atletklubb. Samlingen begynte kl. 10.00 med en treningsøkt med fokus på styrkerykk og styrkevendinger + overstøt, med teknisk instruksjon levert til alle deltakerne av regionstrenerne Fredrik Gyllensten og Egon Haugen. Dette ble fulgt opp med en felles lunsj som Gjøvik AK stelte i stand, med spennende diskusjoner og hyggelig sosialt samvær. Etter dette brukte vi i overkant av en time på teori, hvor temaet var prinsipper rundt vektløfting og effekten av hastighet og innsats på lette vekter på effekten av styrketrening.

Treningsøkt nr. 2 for dagen bestod av konkurransetrening, hvor deltakerne fikk trent på det å konkurrere, med de ekstra utfordringene det byr på. Dette ble fulgt opp med instruksjon og praktisk trening i spensttrening og fallhopp. På kvelden spiste deltakerne som overnattet hos Gjøvik AK en felles middag.

Søndag morgen startet vi med felles frokost blant deltakerne som overnattet hos Gjøvik AK, og fulgte dette opp med lett teknikktrening og fokus på stabilitet, mobilitet og hurtighet. Her fikk alle deltakerne individuell instruksjon, og de fleste fikk med seg oppgaver å jobbe videre på etter samlingen. Dette ble etterfulgt av en tøff treningsøkt med fokus på rykk og støt, før vi avsluttet for helgen rundt kl. 15.00.
.                                                                               o0o

Nedenfor ses den glade gjengen i Gjøvik Atletklubbs lokaler på Gjøvik Stadion.