Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/5/5/e/c9n4ml3fm/webroots/r501828/wp-includes/functions.php on line 6078 Dommerkurs på Elverum AK – Østlandet vektløfterregion

Dommerkurs på Elverum AK

Helgen 28. og 29. august holdt vi dommerkurs på Elverum Atletklubb.

Det var 5 deltakere, 3 fra Elverum og 2 fra Gjøvik. Vi hadde to frafall fra helgens kurs, men kom oss gjennom en hyggelig helg med mange gode og interessante diskusjoner.

IWF har som de fleste vet oppdatert regelverket sitt, så kompendiet som ligger ute på forbundets hjemmesider er ikke lenger en del av kursets pensum. Vi er i kontakt med forbundet for en oppdatering av kursmateriellet.

Neste kurs blir holdt av vår nyeste dommerinstruktør som deltok på helgens kurs i opplæringsøyemed.

Christian Lysenstøen er en glitrende dommer med lang erfaring og god innsikt i både norske og internasjonale regler. Han vil holde et kurs i Spydeberg den 9. og 10. oktober.

Påmelding til dette kurset kommer i løpet av kort tid!

På kurset vil du bli drillet i alle funksjoner en dommer kan ha på et stevne; teknisk kontrollør, chief marshall (startleder), speaker, tidtaker, stevneleder, og andre forhold som omfatter norsk vektløfting.

Takk for et hyggelig kurs, alle deltakere ble dommere!

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik