Smittevernskurs for utøver (E-kurs)

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere.

Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år.

——————
Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Min idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Dette kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Tipping og er basert på «Fotballens koronavettkurs».   

Norges idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. 

I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i din
idretts koronavettregler

Minner om mail fra arrangør av NM junior på Hitra i helga om at alle som deltar og har berøring med mesterskapet om å sende sine telefonnummer til john@hitraturistservice.no

Om ikke arrangørs mail har nådd alle håer jeg at denne når alle og at de som ikke har mottatt denne sender infor til Johns e-mail. Dette er et krav som må bringes i orden ift å få arrangere mesterskapet.

————–  —————

Hilsen Arne Grostad

Generalsekretær

arne.grostad@vektlofting.no

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik