Storfint besøk fra Polen – regionslaget på Olympiatoppen!

Helgen 13-25. desember ble det avholdt en toppidrettssamling på Olympiatoppen, hvor treneren Zygmunt Smalcerz, som den senere tiden har reist rundt i Norge som trener og kursholder på oppdrag av NVF, var til stede.

Både utøvere fra vårt egen regionslag, andre topp rangerte utøvere i regionen, og et par av landets beste utøvere utenfor vår regionen var invitert på samlingen. Zygmunt styrte programmet for mesteparten av helgen, mens Jostein Frøyd fra Larvik AK, og våre regionstrenere Fredrik Gyllensten og Egon Haugen også bidro som hjelpetrenere på fredag og lørdag. Søndag var det regionstrenerne som styrte treningen.

Det ble gjennomført ekstremt mye trening i helgen, som var både mentalt og fysisk krevende for utøverne. De fleste utøverne fikk utvidet sin øvelsebase med flere nye øvelser og driller fra Zygmunt, og til tross for mengden ble det også satt flere gode løft og perser av utøverne.

På søndag ble treningen avsluttet med fokus på å styrke svakheter, og hver utøver fikk individuelle øvelser for å styrke svakheter som trenerne hadde funnet fram til gjennom helgen. Mange fikk også med seg konkrete «hjemmelekser» for å utvikle dette videre i månedene som kommer.

Det ble alt i alt nok en flott samling på Olympiatoppen, som har flotte lokaler for slike samlinger både når det gjelder teori, trening, mat og sosialt samvær.

Referat skrevet av regionstrener Fredrik Kvist Gyllensten

Fra venstre: Fredrik Kvist Gyllensten, Egon Vee-Haugen, Zygmunt Smalcerz og Jostein Frøyd

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik