Storfint besøk fra Polen – regionslaget på Olympiatoppen!

Helgen 13-25. desember ble det avholdt en toppidrettssamling på Olympiatoppen, hvor treneren Zygmunt Smalcerz, som den senere tiden har reist rundt i Norge som trener og kursholder på oppdrag av NVF, var til stede.

Både utøvere fra vårt egen regionslag, andre topp rangerte utøvere i regionen, og et par av landets beste utøvere utenfor vår regionen var invitert på samlingen. Zygmunt styrte programmet for mesteparten av helgen, mens Jostein Frøyd fra Larvik AK, og våre regionstrenere Fredrik Gyllensten og Egon Haugen også bidro som hjelpetrenere på fredag og lørdag. Søndag var det regionstrenerne som styrte treningen.

Det ble gjennomført ekstremt mye trening i helgen, som var både mentalt og fysisk krevende for utøverne. De fleste utøverne fikk utvidet sin øvelsebase med flere nye øvelser og driller fra Zygmunt, og til tross for mengden ble det også satt flere gode løft og perser av utøverne.

På søndag ble treningen avsluttet med fokus på å styrke svakheter, og hver utøver fikk individuelle øvelser for å styrke svakheter som trenerne hadde funnet fram til gjennom helgen. Mange fikk også med seg konkrete «hjemmelekser» for å utvikle dette videre i månedene som kommer.

Det ble alt i alt nok en flott samling på Olympiatoppen, som har flotte lokaler for slike samlinger både når det gjelder teori, trening, mat og sosialt samvær.

Referat skrevet av regionstrener Fredrik Kvist Gyllensten

Fra venstre: Fredrik Kvist Gyllensten, Egon Vee-Haugen, Zygmunt Smalcerz og Jostein Frøyd

Oversikt over klubbene

Arrangementer

juni, 2021

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

Invitasjon og informasjon – RM/RM-5kamp 2021
31May

Invitasjon og informasjon – RM/RM-5kamp 2021

Til klubber og utøvere tilsluttet Østlandet vektløfterregion.Vi inviterer til digitalt

Gangen i et stevne
10May

Gangen i et stevne

Robert Grønland fra Elverum AK har laget denne saken, som

Utøverintervju
09May

Utøverintervju

10 spørsmål med Daniel Strømsborg Roness Av: Nicolai RonessJeg spurte

Relaterte artikler

Gangen i et stevne
10May

Gangen i et stevne

Robert Grønland fra Elverum AK har laget denne saken, som vi tenkte at flere kunne ha nytte av. Det er mange regler, kurs og veiledninger for funksjonærer og dommere som handler om stevner og hva som skjer der. Men det er ikke alltid like lett som utøver å få fatt på alt som skjer ved […]

Utøverintervju
09May

Utøverintervju

10 spørsmål med Daniel Strømsborg Roness Av: Nicolai RonessJeg spurte Daniel om han kunne ta seg tid til å svare på 10 spørsmål om sin vektløfterkarriere. Han sa selvfølgelig ja! Det blir spennende å følge Daniel under EM i Moskva 2021, og da er det alltid kjekt å vite litt mer om utøveren som står […]

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik

X