Vedtak om å avlyse arrangementet LM(ØM) fra NVF

Kort oppsummert så avlyses ØM i sin ordinære form.
Følgende beskjed kom fra generalsekretær Arne Grostad i dag:

Arbeidsutvalget i NVF har truffet følgende beslutning:

VEDRØRENDE GJENNOMFØRING AV LANDSDELSMESTERSKAPENE 12.-14. MARS

Landsdelsmesterskapene arrangeres desentralisert i de landsdelen hvor lokale smitteforskrifter ikke tillater det, eller/og der hvor klubbene i landsdelene ut fra smittevernhensyn ønsker å gjennomføre dette desentralisert. Desentralisert innebærer at klubbene selv avgjør om de ønsker å gjennomføre dette klubbvis eller flere klubber innen landsdelen arrangerer dette sammen.

Klubbene i landsdelen avgjør med alminnelig flertallsvedtak om landsdelsmesterskapet bare skal gjennomføres for ungdom og junior i løpet av perioden 12.-14. mars. Flertallsvedtaket er bindende for alle klubbene i landsdelen. For landsdeler som velger å kun gjennomføre for ungdom og junior vil det bli satt opp ny dato for gjennomføring av landsdelsmesterskapet for senior og veteran i august. Hvis landsdelen velger å kun gjennomføre for ungdom og junior, kan seniorer likevel delta på de stevnestedene som tillater det utenfor konkurranse (dvs uten å bli plassert, men med vanlig muligheter for å sette rekorder og kvalifisere seg til nasjonale og internasjonale stevner).

I landsdeler hvor stevnet blir gjennomført klubbvis oppfordres klubbene til dommerutveksling innenfor smittevernreglene (dvs live online-dømming hvis smittevernreglene eller praktiske årsaker ikke gjør det mulig å være fysisk til stede) slik at deltakerne kan sette norske rekorder.

De ulike stevnestedene i landsdelen skal sende protokollene til opprinnelig arrangørklubb (eller den landsdelen utpeker som resultatkoordinator) så raskt som mulig etter hver stevnedag og innen søndag 14. mars klokken 20.00. Opprinnelig arrangørklubb (eller den landsdelen utpeker som resultatkoordinator) har ansvaret for å sammenstille resultatlistene i landsdelen innen onsdag 17. mars klokken 20.00.

NVF må ha tilbakemelding fra klubbene i landsdelene om de ulike stevnestedene og stevnedagene innen fredag 5. mars klokken 1300, i tråd med alminnelige regler for stevneapprobering (dette er selvfølgelig ikke gebyrbelagt).

Oversikt over klubbene

Arrangementer

juni, 2021

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

Oppdatering om RM 2021
20Jun

Oppdatering om RM 2021

Søndag 27. juni stiller Tryggve Duun, Hilde Næss og Asta

Et inkluderende løftemiljø
17Jun

Et inkluderende løftemiljø

Vi i Østlandet vektløfterregion er den mest folkerike delen av

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE
17Jun

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE

Denne bloggartikkelen er skrevet av landslagsbokser og masterstudent i ernæringsfysiologi

Relaterte artikler

Et inkluderende løftemiljø
17Jun

Et inkluderende løftemiljø

Vi i Østlandet vektløfterregion er den mest folkerike delen av landet, selv om vi ikke har så mange løfteklubber eller utøvere. Men vi har gode forutsetninger for rekruttering med en slik befolkningsmasse! Det betyr at vi kan få alle typer mennesker inn i våre klubber, og da er det viktig å ta et standpunkt. Et […]

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE
17Jun

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE

Denne bloggartikkelen er skrevet av landslagsbokser og masterstudent i ernæringsfysiologi ved UiO, Madeleine Angelsen. @angelsenkosthold 2021 HVA GJØR EN VEKTLØFTER GOD?Jeg er jo egentlig bokser, men på samme måte som i boksing er styrke og eksplosivitet viktige egenskaper for å bli god i olympisk vektløfting. For å bli sterkere og mer eksplosiv kreves trening, hvile […]

Gangen i et stevne
10May

Gangen i et stevne

Robert Grønland fra Elverum AK har laget denne saken, som vi tenkte at flere kunne ha nytte av. Det er mange regler, kurs og veiledninger for funksjonærer og dommere som handler om stevner og hva som skjer der. Men det er ikke alltid like lett som utøver å få fatt på alt som skjer ved […]

Utøverintervju
09May

Utøverintervju

10 spørsmål med Daniel Strømsborg Roness Av: Nicolai RonessJeg spurte Daniel om han kunne ta seg tid til å svare på 10 spørsmål om sin vektløfterkarriere. Han sa selvfølgelig ja! Det blir spennende å følge Daniel under EM i Moskva 2021, og da er det alltid kjekt å vite litt mer om utøveren som står […]

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik

X