Vedtak om å avlyse arrangementet LM(ØM) fra NVF

Kort oppsummert så avlyses ØM i sin ordinære form.
Følgende beskjed kom fra generalsekretær Arne Grostad i dag:

Arbeidsutvalget i NVF har truffet følgende beslutning:

VEDRØRENDE GJENNOMFØRING AV LANDSDELSMESTERSKAPENE 12.-14. MARS

Landsdelsmesterskapene arrangeres desentralisert i de landsdelen hvor lokale smitteforskrifter ikke tillater det, eller/og der hvor klubbene i landsdelene ut fra smittevernhensyn ønsker å gjennomføre dette desentralisert. Desentralisert innebærer at klubbene selv avgjør om de ønsker å gjennomføre dette klubbvis eller flere klubber innen landsdelen arrangerer dette sammen.

Klubbene i landsdelen avgjør med alminnelig flertallsvedtak om landsdelsmesterskapet bare skal gjennomføres for ungdom og junior i løpet av perioden 12.-14. mars. Flertallsvedtaket er bindende for alle klubbene i landsdelen. For landsdeler som velger å kun gjennomføre for ungdom og junior vil det bli satt opp ny dato for gjennomføring av landsdelsmesterskapet for senior og veteran i august. Hvis landsdelen velger å kun gjennomføre for ungdom og junior, kan seniorer likevel delta på de stevnestedene som tillater det utenfor konkurranse (dvs uten å bli plassert, men med vanlig muligheter for å sette rekorder og kvalifisere seg til nasjonale og internasjonale stevner).

I landsdeler hvor stevnet blir gjennomført klubbvis oppfordres klubbene til dommerutveksling innenfor smittevernreglene (dvs live online-dømming hvis smittevernreglene eller praktiske årsaker ikke gjør det mulig å være fysisk til stede) slik at deltakerne kan sette norske rekorder.

De ulike stevnestedene i landsdelen skal sende protokollene til opprinnelig arrangørklubb (eller den landsdelen utpeker som resultatkoordinator) så raskt som mulig etter hver stevnedag og innen søndag 14. mars klokken 20.00. Opprinnelig arrangørklubb (eller den landsdelen utpeker som resultatkoordinator) har ansvaret for å sammenstille resultatlistene i landsdelen innen onsdag 17. mars klokken 20.00.

NVF må ha tilbakemelding fra klubbene i landsdelene om de ulike stevnestedene og stevnedagene innen fredag 5. mars klokken 1300, i tråd med alminnelige regler for stevneapprobering (dette er selvfølgelig ikke gebyrbelagt).

Oversikt over klubbene

Arrangementer

september, 2021

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

Østlandsmesterskap 2021
13Sep

Østlandsmesterskap 2021

Informasjon vedrørende Østlandsmesterskap 2021!  Lørdag 18. september arrangeres det ØM

NM Senior 2021
06Sep

NM Senior 2021

Endelig! NM Senior går snart av stabelen, nærmere bestemt helgen

Presterer man bedre med kosttilskudd?
25Sep

Presterer man bedre med kosttilskudd?

Presterer man bedre med kosttilskudd? Marie Omestad fra Norges idrettshøgskole

ØM 2021: Stevneprotokoll
22Sep

ØM 2021: Stevneprotokoll

ØM gikk så det suste i helgen! Her finner dere

NM Senior 2021 startliste
20Sep

NM Senior 2021 startliste

NM Senior nærmer seg, og som dere vet går det

Relaterte artikler

Presterer man bedre med kosttilskudd?
25Sep

Presterer man bedre med kosttilskudd?

Presterer man bedre med kosttilskudd? Marie Omestad fra Norges idrettshøgskole har sett på holdningene til kosttilskudd blant 16-18 åringer som trener på treningssenter. Hun fikk Anti Doping Norges studentpris for sin oppgave. Les mer om det på hjemmesidene til Anti Doping Norge:https://www.antidoping.no/nyheter/overrasket-over-at-ingen-var-negative-til-kosttilskudd Vi spurte Marie om hun kunne skrive et innlegg for løftebloggen vår, noe […]

Bilder fra NM 5kamp
16Sep

Bilder fra NM 5kamp

Nedlastbare bilder

Vektløfting for barn og unge
07Sep

Vektløfting for barn og unge

Lær kidsa løfting! Vi tok en prat med regionstrener Egon Vee-Haugen, med 6 NM gull i vektløfting, en historie fra friidrett og lang erfaring med instruksjon av barn, unge, senior og veteranutøvere, for å høre hva han har å si om vektløfting for ungdom! Olympisk vektløfting er i vinden som aldri før. Med fremveksten av CrossFit […]

Dommerkurs på Elverum AK
30Aug

Dommerkurs på Elverum AK

Helgen 28. og 29. august holdt vi dommerkurs på Elverum Atletklubb. Det var 5 deltakere, 3 fra Elverum og 2 fra Gjøvik. Vi hadde to frafall fra helgens kurs, men kom oss gjennom en hyggelig helg med mange gode og interessante diskusjoner. IWF har som de fleste vet oppdatert regelverket sitt, så kompendiet som ligger […]

Vil du ha verv i Østlandet vektløfterregion?
09Aug

Vil du ha verv i Østlandet vektløfterregion?

Styret i Østlandet vektløfterregion jobber stadig med å sette sammen en godt fungerende valgkomite. Kunne du tenke deg å bidra til at idretten vår fungerer optimalt i alle ledd? Arbeidet til valgkomiteene er undervurdert i de fleste organisasjonsledd. De som velges til disse komiteene har en meget viktig oppgave i norsk idrett. I det følgende […]

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik

X