Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/5/5/e/c9n4ml3fm/webroots/r501828/wp-includes/functions.php on line 6078 Et inkluderende løftemiljø – Østlandet vektløfterregion

Et inkluderende løftemiljø

Vi i Østlandet vektløfterregion er den mest folkerike delen av landet, selv om vi ikke har så mange løfteklubber eller utøvere. Men vi har gode forutsetninger for rekruttering med en slik befolkningsmasse! Det betyr at vi kan få alle typer mennesker inn i våre klubber, og da er det viktig å ta et standpunkt. Et standpunkt om inkludering og vennlighet overfor andre, uavhengig av hva de tenker, hvordan de lever livene sine eller hvordan de ser ut og hvem de elsker.

Norsk idrett heier på idrettsglede for alle, og i pride-måneden juni feirer vi mangfold og kjærlighet!

Alle skal kunne føle seg velkommen i norsk i idrett og oppleve idrettsglede. Det handler med andre ord om at vi skal være rause, inkluderende og avstå fra mobbing, harselering og annen type negativ og nedbrytende adferd når vi omgås hverandre – om det så er på trening eller på internett.

Respekter dine medmennesker og løft dem opp!

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik