Oppdatering om RM 2021

Søndag 27. juni stiller Tryggve Duun, Hilde Næss og Asta Rønning Fjærli opp som dommere for et digitalt regionsmesterskap. De er dommere ved avviklingen av de lokale stevnene i regionen når vi holder vårt første online RM. En ekstra stor takk til Tryggve fra Nordenfjeldske vektløfterregion som stiller opp for Østlandet vektløfterregion på denne måten!

Elverum Atletklubb stiller med hele 7 og Gjøvik Atletklubb stiller med 5 løftere til årets Regionsmesterskap i vektløfting. Fra EAK er det påmeldte løftere i alle aldersklasser, med en ungdom, en junior, to senior og hele tre veteraner. Alle rapporteres å være i knallform etter å ha trent godt i hele vinter. De fleste har også levert gode resultater og prestasjoner på stevner i løpet av vinteren og våren.

Alle de påmeldte fra EAK bor i Elverum og trener for tiden i lokalene til CrossFit Elverum. Her har man to ukentlige fellestreninger, der spesielt ungdomsgruppen får god oppfølging fra dyktige trenere. Mange av de eldre løfterne trener også mye utenom de oppsatte fellestreningene, og EAK har i år rekordmange løftere som har kvalifisert seg til NM Senior. Ambisjonen for 2022 er å stille med løftere i alle NM fra ungdom til veteran.

Elverum AK har klart å holde det gående gjennom pandemien, og har faktisk også økt sine medlemstall i løpet av 2020 og 2021. Spesielt gledelig er det å se at ungdom- og juniorgruppen stadig vokser. Vi håper at neste helgs RM blir et morsomt stevne med mange gode prestasjoner fra begge klubbene, til tross for at det blir desentralisert digital gjennomføring. Håpet for høsten 2021 er også at det blir mer normalt å samles og konkurrere mot hverandre på samme platting igjen. Følg gjerne Elverum AK på facebook.

Gjøvik AK med sine 5 påmeldte Gjøvikensere stiller med 1 norsk mester fra NM-junior i 2021 og dagens tyngste startvekter. Emil satte norske rekorder i rykk, støt og sammenlagt, og er i en rivende utvikling. Det blir spennende å se hva Emil gjør fremover.

Alle fra Gjøvik AK er Gjøvikensere bosatt i Gjøvik, trener på vektløfternes hus på Gjøvik hvor det er to ukentlige fellestreninger. Her er det også et ungdomsfokus, og det jobbes veldig bra med utvikling på klubben. Gjøvik AK har egne hjemmesider som man kan titte innom for tidvis oppdateringer rundt de som løfter der og resultater på stevner, samt andre happenings for klubben.

Gjøvik AK har hatt aktivitet gjennom pandemien både på lokalet og stevner. De deltok på forrige RM vektløfting, og hadde også deltakere på årets ØM. Vi er spent på hvordan ØVRs første digitale stevne går, og ønsker alle involverte lykke til!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.


-Styret

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik