Oppdatering om RM 2021

Søndag 27. juni stiller Tryggve Duun, Hilde Næss og Asta Rønning Fjærli opp som dommere for et digitalt regionsmesterskap. De er dommere ved avviklingen av de lokale stevnene i regionen når vi holder vårt første online RM. En ekstra stor takk til Tryggve fra Nordenfjeldske vektløfterregion som stiller opp for Østlandet vektløfterregion på denne måten!

Elverum Atletklubb stiller med hele 7 og Gjøvik Atletklubb stiller med 5 løftere til årets Regionsmesterskap i vektløfting. Fra EAK er det påmeldte løftere i alle aldersklasser, med en ungdom, en junior, to senior og hele tre veteraner. Alle rapporteres å være i knallform etter å ha trent godt i hele vinter. De fleste har også levert gode resultater og prestasjoner på stevner i løpet av vinteren og våren.

Alle de påmeldte fra EAK bor i Elverum og trener for tiden i lokalene til CrossFit Elverum. Her har man to ukentlige fellestreninger, der spesielt ungdomsgruppen får god oppfølging fra dyktige trenere. Mange av de eldre løfterne trener også mye utenom de oppsatte fellestreningene, og EAK har i år rekordmange løftere som har kvalifisert seg til NM Senior. Ambisjonen for 2022 er å stille med løftere i alle NM fra ungdom til veteran.

Elverum AK har klart å holde det gående gjennom pandemien, og har faktisk også økt sine medlemstall i løpet av 2020 og 2021. Spesielt gledelig er det å se at ungdom- og juniorgruppen stadig vokser. Vi håper at neste helgs RM blir et morsomt stevne med mange gode prestasjoner fra begge klubbene, til tross for at det blir desentralisert digital gjennomføring. Håpet for høsten 2021 er også at det blir mer normalt å samles og konkurrere mot hverandre på samme platting igjen. Følg gjerne Elverum AK på facebook.

Gjøvik AK med sine 5 påmeldte Gjøvikensere stiller med 1 norsk mester fra NM-junior i 2021 og dagens tyngste startvekter. Emil satte norske rekorder i rykk, støt og sammenlagt, og er i en rivende utvikling. Det blir spennende å se hva Emil gjør fremover.

Alle fra Gjøvik AK er Gjøvikensere bosatt i Gjøvik, trener på vektløfternes hus på Gjøvik hvor det er to ukentlige fellestreninger. Her er det også et ungdomsfokus, og det jobbes veldig bra med utvikling på klubben. Gjøvik AK har egne hjemmesider som man kan titte innom for tidvis oppdateringer rundt de som løfter der og resultater på stevner, samt andre happenings for klubben.

Gjøvik AK har hatt aktivitet gjennom pandemien både på lokalet og stevner. De deltok på forrige RM vektløfting, og hadde også deltakere på årets ØM. Vi er spent på hvordan ØVRs første digitale stevne går, og ønsker alle involverte lykke til!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.


-Styret

Oversikt over klubbene

Arrangementer

desember, 2021

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

INVITASJON TIL ØM 2022
26Nov

INVITASJON TIL ØM 2022

Snart nytt år og nye mesterskap står for tur! Spydeberg

Startliste NM Ungdom 2021
03Nov

Startliste NM Ungdom 2021

Nok et mesterskap står for tur! Denne gangen er det

Invitasjon til regionssamling 20. – 21. november 2021
29Oct

Invitasjon til regionssamling 20. – 21. november 2021

Til klubber tilsuttet Østlandet Vektløfterregion,  Endelig kan vi invitere til

Oppsummering fra NM Veteran 2021
04Oct

Oppsummering fra NM Veteran 2021

Lørdag 2. oktober ble  NM Veteran avholdt i regi av

Østlandsmesterskap 2021
13Sep

Østlandsmesterskap 2021

Informasjon vedrørende Østlandsmesterskap 2021!  Lørdag 18. september arrangeres det ØM

NM Senior 2021
06Sep

NM Senior 2021

Endelig! NM Senior går snart av stabelen, nærmere bestemt helgen

Invitasjon til Trener II
16Nov

Invitasjon til Trener II

Har du tidligere fullfør Trener 1 kurs, men ikke Trener

Relaterte artikler

Presterer man bedre med kosttilskudd?
25Sep

Presterer man bedre med kosttilskudd?

Presterer man bedre med kosttilskudd? Marie Omestad fra Norges idrettshøgskole har sett på holdningene til kosttilskudd blant 16-18 åringer som trener på treningssenter. Hun fikk Anti Doping Norges studentpris for sin oppgave. Les mer om det på hjemmesidene til Anti Doping Norge:https://www.antidoping.no/nyheter/overrasket-over-at-ingen-var-negative-til-kosttilskudd Vi spurte Marie om hun kunne skrive et innlegg for løftebloggen vår, noe […]

Bilder fra NM 5kamp
16Sep

Bilder fra NM 5kamp

Nedlastbare bilder

Vektløfting for barn og unge
07Sep

Vektløfting for barn og unge

Lær kidsa løfting! Vi tok en prat med regionstrener Egon Vee-Haugen, med 6 NM gull i vektløfting, en historie fra friidrett og lang erfaring med instruksjon av barn, unge, senior og veteranutøvere, for å høre hva han har å si om vektløfting for ungdom! I Østlandet vektløfterregion satser vi tungt på å løfte frem ungdomsutøvere. […]

Dommerkurs på Elverum AK
30Aug

Dommerkurs på Elverum AK

Helgen 28. og 29. august holdt vi dommerkurs på Elverum Atletklubb. Det var 5 deltakere, 3 fra Elverum og 2 fra Gjøvik. Vi hadde to frafall fra helgens kurs, men kom oss gjennom en hyggelig helg med mange gode og interessante diskusjoner. IWF har som de fleste vet oppdatert regelverket sitt, så kompendiet som ligger […]

Vil du ha verv i Østlandet vektløfterregion?
09Aug

Vil du ha verv i Østlandet vektløfterregion?

Styret i Østlandet vektløfterregion jobber stadig med å sette sammen en godt fungerende valgkomite. Kunne du tenke deg å bidra til at idretten vår fungerer optimalt i alle ledd? Arbeidet til valgkomiteene er undervurdert i de fleste organisasjonsledd. De som velges til disse komiteene har en meget viktig oppgave i norsk idrett. I det følgende […]

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik

X