LANDSLAGET 2024

Norges Vektløfterforbund har annonsert landslagene for 2024 og tre utøvere som løfter i regionen har fått plass på årets lag. Det er utrolig imponerende og vel fortjent fra en gjeng som har bemerket seg i blant de fleste i miljøet de siste par årene. Gratulerer så masse til alle tre med plass!

Landslagsuttaket er i hovedsak basert på sinclair-poeng oppnådd i 2023 og nivå i forhold til alder. Du kan lese mer om hele uttaket på NVF sine sider og se oversikten over hele uttaket her. 

De tre utøverne er:

  • Junior kvinner: Hanna Maroofi (CAK)
   
  • Senior kvinner: Tinna Henriette Ringsaker (SA)
   
  • Senior herrer: Håkon E. Bekkevold (EAK)

  •  

  I tillegg er Emil Viktor Sveum (GAK) tatt ut som en del av rekruttgruppen for junior herrer, noe som gir gode muligheter for å bli tatt ut på landslaget ved en senere anledning. 

  Det er ingen tvil om at disse utøverne bidrar til å heve standarden og konkurransenivået for idretten, ikke minst innad i sine respektive vektklasser. Ikke bare er de relativt nye til idretten med kun noen få år som aktiv utøver, de har også gjort seg godt bemerket i det flotte miljøet vårt som veldig gode representanter for norsk vektløfting. Lokalt, regionalt og nasjonalt. 

  Vi er stolte av å ha utøvere på årets lag og gleder oss til å følge dere på veien i året som kommer. Dere er helt rå!

  Telefonnummer

  +47 958 36 159

  Epost

  vektloftingost@gmail.com

  Postadresse

  Hunnsvegen 66
  2819 Gjøvik