Invitasjon og informasjon ØM 2021

Til alle klubber som omfattes av Østlandsmesterskapet 2021.

Nederst i denne teksten meddeler vi AU-vedtak om landsdelsmesterskapet ØM 2021.

ØM blir arrangert, men delt mellom Telemark og Vestfold vektløfterregion og Østlandet vektløfterregion. Det blir et delt arrangement hvor resultater blir satt sammen med tilsvarende arrangement i TVVR.

Kort oppsummert blir det lokale stevner hos hver enkelt klubb, hvorpå stevneprotokollen sendes inn til Jostein Frøyd for gjennomgang.
Jostein Frøyd nås på jfroyd@online.no

OPPDATERT INNLEGG:
Det konkurreres og premieres etter NVFs reglement og reglementert antrekk skal benyttes.

Sted :                            arrangørklubbens dedikerte lokale.

Tid:                                Lørdag kl. 11.00

                                       (søndag kl. 11.00 ved behov)

Innveiing:                   Lørdag kl. 09.00-10.00.

                                       (søndag 09.00-10.00 ved behov)

Påmelding:                  Påmelding skjer til arrangørklubb.

Startkontingent:        200 kroner betales din arrangørklubb.

Løftingen skal foregå i arrangørklubbens lokaler, hvor stevnet skal avvikles med en løfter pr plattform. Puljer og tidsskjema vil bli tilgjengelig når din arrangørklubb har fått påmeldingen. Vi oppfordrer til å prioritere smittevernshensyn.

Det blir premiert i klasser i etterkant når resultater er slått sammen med innsendte protokoller fra TVVR.

Alle personer, Løftere, Trenere, Funksjonærer må meldes på med navn og tlf nr.

DERSOM DIN LOKALE KLUBB IKKE ØNSKER Å ARRANGERE STEVNET, MEN DU LIKEVEL VIL KVALIFISERE TIL NM MÅ DU SØKE OM DELTAKELSE HOS EN ANNEN KLUBB VED Å HENVENDE DEG TIL DEN AKTUELLE KLUBBEN.

På grunn av smittesituasjonen oppstod det vanskeligheter for opprinnelig arrangør av ØM 2021. Vi forhørte oss med NVF og fikk følgende edtak av arbeidsutvalget i NVF.

Vedtak i AU:

  • Landsdeler som kan arrangere et «normalt» LM ift smittevernrutinene som er innarbeidet gjør det. Det anbefales å ta i bruk fredag 15 til søndag 17 januar slik at det ikke for mange samlet på en gang.
  • Hvis dette er vanskelig tillates LM å arrangeres i regi av de regionene landsdelen omfattes av.
  • Hvis det er klubber som ikke ser en mulighet for å reise for å delta sentralt kan disse arrangere stevner lokalt. Det forutsettes at de berørte regionene i deres landsdel på forhånd har bestemt hvem som skal koordinere resultatene med medaljefordeling, før de sendes NVF
  • Det presiseres at utøverne som skal bruke stevnet som kvalifisering til internasjonale mesterskap så må det være dommere fra andre klubber. For rekorder gjelder jo dette uansett. Klubber med utøvere som kan sette norske rekorder eller skal kvalifisere seg til internasjonale mesterskap hvor det er umulig å få eksterne dommere (pga reiseavstand eller smittesituasjon) oppfordres til å gjennomføre hele eller deler av stevnet på digital plattform (dvs dømmingen) for å sikre eksterne dommere for de aktuelle løftere.

Oversikt over klubbene

Arrangementer

juni, 2021

Følg oss i sosiale medier

Siste nytt

Oppdatering om RM 2021
20Jun

Oppdatering om RM 2021

Søndag 27. juni stiller Tryggve Duun, Hilde Næss og Asta

Et inkluderende løftemiljø
17Jun

Et inkluderende løftemiljø

Vi i Østlandet vektløfterregion er den mest folkerike delen av

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE
17Jun

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE

Denne bloggartikkelen er skrevet av landslagsbokser og masterstudent i ernæringsfysiologi

Relaterte artikler

Et inkluderende løftemiljø
17Jun

Et inkluderende løftemiljø

Vi i Østlandet vektløfterregion er den mest folkerike delen av landet, selv om vi ikke har så mange løfteklubber eller utøvere. Men vi har gode forutsetninger for rekruttering med en slik befolkningsmasse! Det betyr at vi kan få alle typer mennesker inn i våre klubber, og da er det viktig å ta et standpunkt. Et […]

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE
17Jun

KOSTHOLD FOR VEKTLØFTERE

Denne bloggartikkelen er skrevet av landslagsbokser og masterstudent i ernæringsfysiologi ved UiO, Madeleine Angelsen. @angelsenkosthold 2021 HVA GJØR EN VEKTLØFTER GOD?Jeg er jo egentlig bokser, men på samme måte som i boksing er styrke og eksplosivitet viktige egenskaper for å bli god i olympisk vektløfting. For å bli sterkere og mer eksplosiv kreves trening, hvile […]

Gangen i et stevne
10May

Gangen i et stevne

Robert Grønland fra Elverum AK har laget denne saken, som vi tenkte at flere kunne ha nytte av. Det er mange regler, kurs og veiledninger for funksjonærer og dommere som handler om stevner og hva som skjer der. Men det er ikke alltid like lett som utøver å få fatt på alt som skjer ved […]

Utøverintervju
09May

Utøverintervju

10 spørsmål med Daniel Strømsborg Roness Av: Nicolai RonessJeg spurte Daniel om han kunne ta seg tid til å svare på 10 spørsmål om sin vektløfterkarriere. Han sa selvfølgelig ja! Det blir spennende å følge Daniel under EM i Moskva 2021, og da er det alltid kjekt å vite litt mer om utøveren som står […]

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik

X