LYST TIL Å REISE? DAMENE LØFTER I LUXEMBURG!

Internasjonale konkurranser er gøy og lærerikt, både for utøvere og trenere. Her er en gylden mulighet til å delta på en slik stor konkurranse.

Med erfaring fra internasjonale konkurranser kan vi lære masse fra andre om både løfting, trening, og ikke minst hvordan vi arrangerer store mesterskap.

Østlandet vektløfterregion ønsker gjerne å legge til rette for at klubber skal kunne sende sine utøvere til konkurransen. Dersom dere sender utøvere med følge nedover, vil vi bistå med økonomisk støtte til klubben. Meld deg på via din klubb, og vi betaler honorar til klubb per medlem.

Alt utøveren trenger å gjøre er å delta, samt skrive reiseblogg og ta bilder/video fra oppholdet. Bloggen blir publisert på våre hjemmesider.

Karoline Merli | Oslo Atletklubb. Ikke på IWWGP riktignok… Får vi se lignende bilder fra IWWGP?

I mange år har International Women Weightlifting Grand Prix (klikk for å komme til facebookgruppen for arrangementet) vært et populært mesterskap for norske deltakere. Nå er datoene for årets mesterskap endret, og vi har fått oppdatert informasjon via forbundet, fra arrangøren.

Last ned påmeldingsskjema her, og les invitasjonen her:

Nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev en gang i blant. 

I nyhetsbrevene våre får du referater fra stevner, praktisk informasjon om kommende arrangementer og andre spennende nyheter. 

Registrer deg i dag, og få nyhetsbrevet du og. Vi lover – dette er det eneste vi bruker dataene dine til.

For å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevene våre ber vi deg om å klikke på boksen under.

Du kan kansellere nyhetsbrevet når som helst ved å trykke på linken nederst på nyhetsbrevet vi sender deg.

Vi bruker Mailchimp. Ved å abonnere godtar du at dataen blir lagt inn i Mailchimp-systemet vårt Les mer om Mailchimps personvernspolicy her.

Telefonnummer

+47 958 36 159

Epost

vektloftingost@gmail.com

Postadresse

Hunnsvegen 66
2819 Gjøvik